İSTANBUL / TUZLA - EVLİYA ÇELEBİ KIZ ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ

Ock

Geleneksel olarak her yıl düzenlenen Siyer-i Nebi sav Yarışma Sınavı sonuçları açıklandı. Öğrencimiz Saliha Koç İlçe de ilk üçe girerek büyük bir başarıya imza attı. Öğrencimizi tebrik eder başarılarının devamını dileriz.

Ara

Ilk kıblemiz Mescid-i Aksa'nın siyonist rejim tarafından işgaline kayıtsız kalmayan okulumuz öğrencileri bir dizi etkinlikle her daim zulme karşı olduklarını gösterdiler

Kas

Mustafa Kemal Atatürk’ün   Türk milletine armağanı Cumhuriyet’in 100. yılı okulumuzda büyük bir coşkuyla kutlandı. Öğrencilerimizin şiirleri, oratoryoları, marşları ve küçük bir tiyatro gösterisiyle tamamlandı.

Kas

Okulumuzda 10 Kasım Atatürk’ü Anma Haftası kapsamında 10 Kasım sabahı saat 9’u 5 geçe saygı duşuruyla başlayan törenimizde Mustafa Kemal Atatürk saygı ve rahmetle anılmıştır.