İSTANBUL / TUZLA - EVLİYA ÇELEBİ KIZ ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ

Nis

Okulumuz öğrencileri Çanakkale'den sonnra 1. Dünya Savaşı'nın en büyük zaferi olan 29 Nisan 1916 Kut'ül Amare Zaferi'nin 108. yılı kutlamaları törenine katkı sağlamıştır.

Nis

ÖNDER'den gelen üniversite öğrencisi kıymetli misafirlerimiz ÖNDER Vakfını okulumuza tanıttı.Ardından kendilerine sürpriz bir dinletiyle programı sonlandırdık.

Nis

Afad Afet Yardım Semineri gerçekleştirdik.

Nis

19.04.2024 tarihli 2.dönem şube öğretmenler kurulu toplantımız yapılmıştır.

25 NİSAN PERŞEMBE

Nis

Belirli gün ve haftalar çerçevesinde kişisel verileri koruma günü kapsamında tüm sınıflarımızda kişisel verilerin korunması konusunda bilinçlendirme seminerleri düzenlenmiştir.

Nis

De ki: “Şüphesiz benim Rabbim, kullarından rızkı dilediğine genişletip-yayar ve ona kısar da. Her neyi infak ederseniz, O (Allah), yerine bir başkasını verir; O, rızık verenlerin en hayırlısıdır.” (Sebe 39)

Sosyal ve Yardımlaşma Kulübü'nün Ramazan ayında düzenlediği "Her sınıfın bir ramazan kolisi olsun" sosyal sorumluluk etkinliği tüm sınıflarımızın güzel destekleriyle gerçekleştirildi. Emeği geçen tüm öğretmen, öğrenci ve velilerimize teşekkür ediyoruz Özellikle hayırda yarışarak iyilikte öncü olan, rekor seviyede yardım kolisi ve yardım kartları hazırlayan 10A ve 12 C sınıflarına ayrıca teşekkür ediyoruz.

Nis

Okulumuzda Kütüphaneler Haftası etkinlikleri kapsamında hazırlanan panomuz, 9. sınıflarımıza okul kütüphanesi tanıtımı kütüphane kuralları ve kütüphanede bulunan kitap tanıtımları, her sınıfa kütüphanenin önemiyle ilgili görsel afiş ve veli, öğrenci, öğretmen okumaları projesi düzenlenerek kitap okumanın önemi ile ilgili çalışmamız yapılmıştır.

Nis

29 .03 .2024 Cuma günü Müdür Yardımcısı Necla Akbulut ve coğrafya öğretmenimiz Nimet Demirci tarafından öğrenci Meclisi grubu ile birlikte 11 ve 12 sınıflar için iftar gerçekleştirilmiştir. Geleneksel olmasının umduğumuz 11'lerin 12'leri uğurlama iftarı Tuzla Belediyesi'nin katkıları ile gerçekleştirilmiştir. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Nis

YKS hazırlık çalışmaları 13. deneme sınavları ile devam ediyor. Türkiye geneli TYT ve AYT sınavları 11. ve 12. sınıflarımıza uygulandı.

Mrt

Okulumuzdaki Spoken Cafemizde öğrencilerimiz ''AKIL OYUNLARI'' ile birlikte eğlenceli vakit geçiriyorlar.